top of page
Negro y textura blanca abstracta

    BENESTAR

28.jpg

MEDITACIONS

El Gi Benestar t’ofereix mensualment diferents tipus de meditació, perquè puguis escollir aquella que més s’adapta a les teves necessitats. El que comparteixen és la concentració enfocada. Durant una pràctica de meditació, s'intenta aconseguir un estat de consciència dels nostres pensaments i sentiments, i una connexió amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn. Amb el temps, una pràctica de meditació pot ajudar-lo a experimentar pau i un major benestar.

Logo1.png

Viatge Sonor

Binod Katuwal

El Viatge Sonor tracta d'exposar l'organisme a vibracions intencionades i harmonioses. A través dels estímuls sonors es transmet informació al nostre cos i fa que aquest “Re-Soni” amb aquests sons. La música i el so poden ser eines de transformació molt poderoses per al cos i l'ànima.
 

Binod 1.jpegEn aquests concerts s'utilitzen diferents instruments les vibracions harmonioses dels quals ressonen en nosaltres, com poden ser els Bols Tibetans, Bols de Cristall de Quars, Diapasons amb diferents freqüències, Pals de pluja, Buthang, Cròtals, Sansula, etc… La manera més simple i directa de comunicar-se amb les cèl·lules és a través de les vibracions del so.
El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d'ona determinada.

En aquest viatge podràs experimentar totes aquestes sensacions i descobrir-les en tu.
El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d'ona determinada.

 

 

Beneficis

Els beneficis d'una sessió amb aquesta mena d'instruments són múltiples:


• A nivell físic alliberament de l'estrès i relaxació.


• A nivell mental meditació profunda, aportant-nos claredat mental.


• A nivell emocional la freqüència dels harmònics allibera tensions emocionals, relaxant el sistema nerviós.


• A nivell energètic produeix un equilibri i neteja dels chacras i de l'aura, afavorint la connexió amb plans vibracionals més elevats.

Binod 3.jpeg

"En un minut de silenci tot sol amb mi mateix, primer adquireixo consciència, del que estic fent, i després puc triar si buscaré un camí millor"

Spencer Johnson

Ioga Nidra

esther ventós

Ioga nidra o somni conscient, és una forma de meditació immensament poderosa. Encara que normalment la persona que comença a practicar ioga nidra ho fa pel seu gran efecte relaxant, sense haver de fer esforç per a accedir a la relaxació ja que la pràctica es realitza tombada boca amunt en postura de savasana

27_edited.jpg

La palabra Savasana se compone de dos partes: savia que significa cadáver y asana que significa estar en la postura. ...

Como en todas las asanas de yoga, necesitamos práctica, no hablamos de postura sino de la actitud. El cuerpo relajado en total inmovilidad, la mente reducida al mínimo pero manteniéndose en vigilia.
Normalmente pensamos que relajarnos seria, por ejemplo, tumbarnos en el sofá sin nada que hacer y aunque esto puede estar bien, no tiene nada que ver con lo que verdaderamente significa relajarse. La verdadera relajación sucede cuando podemos aflojar las emociones y aquietar la mente.

COMO ACTÚA EL YOGA NIDRA
 

  Se desarrolla la atención plena, a través de un conjunto de métodos se va abriendo y expandiendo la conciencia gradualmente. Para ello se trabaja de manera sistemática desconectando la atención de los sentidos y manteniendo la atención en la experiencia interna. De modo que la corteza cerebral deja de recibir información de los órganos motores. Y la mente consciente pasa a un segundo plano.
Cuando esto ocurre la mente se hace más receptiva, ya que el intelecto y los sentidos se relajan y por tanto no aplica una selección y un juicio a la información que recibimos.

En este estado de receptividad la mente se hace muy poderosa, y es necesario entrenarla. Esta es la propuesta de yoga nidra, que empieza fijando la atención en un objeto dinámico y cambiante, lo que resulta mucho más fácil para la mente. La atención se mueve por las diferentes partes del cuerpo, se centra en emociones cambiantes y símbolos o imágenes internos, y en realidad se está trabajando con los centros superiores del cerebro pero no a través de los sentidos.

 


30.jpg

 

Beneficis

 • Redueix la tensió i l'estrès.

 • T'ajuda a aconseguir els teus objectius.

 • La formulació del sankalpa s'introdueix en tots els nivells de la teva ment i focalitza el teu objectiu.

 • Relaxa la ment i el cos.

 • Revela parts importants del inconscient i purifica la teva ment.

 • Desperta la creativitat i buida la ment.

 • Millora la memòria i l'aprenentatge.

 • S'ha demostrat que el Ioga Nidra alleuja el dolor i funciona de manera terapèutica per al teu cos.

 • Augmenta la força de voluntat.

 • Millora l'insomni i la qualitat del somni.

 • S'ha utilitzat en tractaments de trastorn d'estrès posttraumàtic.

32.jpg

"La respiració atenta és una espècie de pont que connecta el cos amb la ment"

Thich Nhat Hanh

Cicle de Meditacions

Navnihal Singh

MEDITACIONS en el NAAD: Sèrie de meditacions on es pronuncien i canten textos sagrats de la filosofia Indú; en concret del llibre del Siri Guru Grand Sahib. La pronunciació d'aquests textos en idioma Gurmuki, fa que el subconscient es vagi netejant per a aconseguir una vida més conscient i plena. Cada meditació tindrà un objectiu concret: prosperitat, pau, equilibri, energia….

 

Candles_edited.jpg

MEDITACIONS DE KUNDALINI: Sèrie de meditacions i exercicis de respiració (Pranayamas) on s'activa i es recondueix l'energia vital anomenada Kundalini. Aquestes meditacions són confrontadoras i el practicant assidu presa el control de la seva vida, guanya voluntat i perseverança.

KRIYAS DE VENUS: Són exercicis de Ioga realitzats en parella, usualment del sexe oposat. Així s'intensifiquen les experiències dels exercicis a través de les polaritats masculí-femení. Les dones embarassades no poden fer Kriyas de Venus.

 

 


31.jpg

COMUNICACIONS CELESTIALS: Són coreografies realitzades a través de Mantres de Kundalini. És una eina per a la relaxació mental i un molt bon antiestrès on l'hemisferi dret del cervell és el protagonista.

TAALLER CORPORAL Y POSTURAL, equilibrio.png

"La meditació ens ensenya a ignorar les distraccions i a enfocar la nostra atenció en el que volem enfocar-la" 

Daniel Goleman

bottom of page