Negro y textura blanca abstracta

    BENESTAR

masaje 3.png

CURA PERSONAL

El Gi Benestar us ofereix aquest apartat de Moment Relax perquè puguis gaudir de tots els beneficis que ofereix el massatge.

Logo1.png

Massatge Aiurvèdic Abhyanga
 

mercedes caricchio

El massatge és probablement el mètode terapèutic més antic de la humanitat i, malgrat el pas dels anys, continua sent molt beneficiós com a tractament per a dolors físics o per a la relaxació.

Copia de Tarjeta de Presentación Catering Rosa (2).jpg

La paraula abhyanga prové del sànscrit “abhyanj” i significa oliar mitjançant l'ús d'olis vegetals perquè són un vehicle de purificació i desintoxicació per a l'organisme. De tots els òrgans sensorials, el tacte és el més penetrant i està associat, de manera inseparable, amb la ment. Harmonia i relaxació es combinen durant una sessió d'aquest massatge, aconseguint el tan necessari equilibri físic i emocional.


L'ús d'olis i essències naturals és imprescindible per a retornar a l'organisme al seu equilibri natural. Tant és així que, en oliar a la persona des dels peus fins al cap juntament amb les maniobres de les mans, l'oli penetra en cada porus de la pell arribant a cada cèl·lula del cos perquè aquestes puguin sanar sessió rere sessió.
 

Beneficis

• Retarda l'envelliment, elimina la fatiga, indueix al somni, enforteix la pell millorant el seu color i textura, incrementa el sistema immunològic, estimula el sistema glandular del cos, ajuda a relaxar física i emocionalment a la persona.
• Alleuja la tensió a l'esquena, en el coll i les articulacions causada per les males postures, esforços i feblesa muscular, així com la rigidesa i la tensió muscular. Estimula la circulació sanguínia.
• Ajuda a eliminar líquids i toxines del cos, combat la fatiga i proporciona energia al cos afavorint la seva elasticitat i flexibilitat
 

masaje bioenergético.jpg

Preu per massatge:
1h: 40€

1’30h: 50€

PROMOCIÓ PELS ALUMNES I FAMILIARS DEL GI ESCOLA A MEITAT DE PREU PEL MASSATGE D’ 1H

Contacte:
mcaricchio@gmail.com

669221255125

Copia de Tarjeta de Presentación Catering Rosa (3)_edited_edited.jpg


GAUDEIX DELS NOSTRES BONS FAMILIARS

5 Massatges: 150€
10 Massatges: 300€ + 1 Massatge de regal

L'avantatge d'aquests bons és que el poden utilitzar tots els membres de la família durant tot l'any.

MÉS INFORMACIÓ
  • Vimeo - círculo blanco
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon