Negro y textura blanca abstracta

    BIENESTAR

Mortero de piedra y mortero

US DONEM LA BENVINGUDA

Al Solstici d'Estiu

22 Juny

Ja arriba l’estiu i ens convida a sortir de les nostres cases, de la nostra individualitat i compartir més socialment.  El solstici d'estiu és una invitació a celebrar la vida, connectant-nos amb l'alegria, l'agraïment.. Si mires al teu voltant i observes la naturalesa, durant l'estiu celebra regalant centenars de fruites i verdures plenes de sabor, aroma i color! 

Logo1.png

Viatge Sonor

Binod Katuwal

Així ens sentim l’equip que formen el Gi Benestar, plens d’alegria i il·lusió i quina millor manera de celebrar l’arribada de l’estiu que convidant a tota la família que és el Gi Escola a una meditació sonora de la mà de Binod Katuwal un artista i mestre de la flauta Bansuri, on  podreu  experimentar una nova manera d'entendre, sentir i descobrir la música a través de les vibracions.

Binod 1.jpeg

El Viatge Sonor tracta d'exposar l'organisme a vibracions intencionades i harmonioses. A través dels estímuls sonors es transmet informació al nostre cos i fa que aquest “Re-Soni” amb aquests sons. La música i el so poden ser eines de transformació molt poderoses per al cos i l'ànima.

En aquests concerts s'utilitzen diferents instruments les vibracions harmonioses dels quals ressonen en nosaltres, com poden ser els Bols Tibetans, Bols de Cristall de Quars, Diapasons amb diferents freqüències, Pals de pluja, Buthang, Cròtals, Sansula, etc… La manera més simple i directa de comunicar-se amb les cèl·lules és a través de les vibracions del so.
El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d'ona determinada.

En aquest viatge podràs experimentar totes aquestes sensacions i descobrir-les en tu.
El so és vibració, vibració audible, energia amb una freqüència d'ona determinada.

 

Degut a la situació actual COVID, les places presencials són limitades. Així que no dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres per reservar la teva plaça.

Un moment ple de màgia i de vibració que no et pots perdre.

Dimarts día 22
de 20:45 a 22h

GRATIS!

Reserves :

669 22 12 55

info@giescola.com

Binod Katuwal és flautista Bansuri (músic) i profesor. Actualment viu a Barcelona, toca la flauta de bambú índia anomenada Bansuri amb bandes locals i músics d’ Espanya. Binod és multiinstrumentista, toca percussions, didjeridú, cant d'harmònics, ukele, etc. Té una experiència de més de 17 anys treballant com a músic i professor profesional. Li agrada principalment la música de fusió mundial i s'ha especialitzat a barrejar el so de la flauta Bansuri amb diversos tipus de música de tot el món.

Binod 3.jpeg


Els beneficis d'una sessió amb aquesta mena d'instruments són múltiples:


• A nivell físic alliberament de l'estrès i relaxació.


• A nivell mental meditació profunda, aportant-nos claredat mental.


• A nivell emocional la freqüència dels harmònics allibera tensions emocionals, relaxant el sistema nerviós.


• A nivell energètic produeix un equilibri i neteja dels chacras i de l'aura, afavorint la connexió amb plans vibracionals més elevats.

Beneficis

Mortero de piedra y mortero

50%dto en massatges ayurvèdics

Amb la inscripció de Viatje Sonor

MÉS INFORMACIÓ
  • Vimeo - círculo blanco
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon