top of page
Logo1.png

CICLE FORMATIU

ARTS ESCÈNIQUES

 CINEMA · ACTING · DANSA · MÚSICA · CANT ·TEATRE MUSICAL

Endinsa't en la màgia de les arts escèniques amb el nostre cicle formatiu privat, impartit per professionals reconeguts en el sector, i prepara't per brillar a l'escenari i la pantalla.

foto 11_edited.jpg

formació

El cicle formatiu d'arts escèniques té una durada de 2 anys, dividits en 4 semestres. Durant aquest període, els estudiants tindran l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats i coneixements en l'àmbit escènic, explorant diferents disciplines com el teatre, el cinema, la dansa i la música.

Cada semestre estarà estructurat amb diferents assignatures i mòduls específics, que abordaran temàtiques rellevants del món escènic per al desenvolupament artístic dels estudiants. A mesura que avancen en el cicle, s'aniran aprofundint en aspectes més complexos i especialitzats de les arts escèniques, permetent-los ampliar les seves habilitats i aprofundir en els seus interessos personals.

Durant aquests 2 anys de formació, els estudiants tindran l'oportunitat de participar en diverses produccions i representacions, posant en pràctica els coneixements adquirits i desenvolupant les seves habilitats interpretatives. A més, es fomentarà la col·laboració i el treball en equip, ja que és una part fonamental de les arts escèniques.

Al finalitzar els 2 anys de formació, els estudiants estaran preparats per afrontar els reptes professionals del món de les arts escèniques, ja sigui ingressant en companyies de teatre o dansa, treballant en produccions audiovisuals o explorant altres oportunitats dins de l'àmbit artístic. El cicle formatiu d'arts escèniques proporciona una base sòlida perquè els estudiants puguin continuar el seu creixement i desenvolupament com a professionals de les arts escèniques.

pla docent

El pla docent podràs trobar una guia detallada que estableix els objectius, continguts, metodologia i avaluació del curs acadèmic. Aquest pla té com a finalitat proporcionar una estructura sòlida i coherent per al procés d'ensenyament i aprenentatge.

A través d'aquest pla docent, es busca generar un ambient d'aprenentatge enriquidor, estimulant i basat en la col·laboració i el respecte mutu. S'espera que els estudiants s'impliquin de manera activa en el seu procés de formació i aconsegueixin els resultats d'aprenentatge establerts.

primer curs

primer semestre:

Història Del Teatre Musical

Història De La Dansa

Tècnica Vocal I Afinació

Interpretació i Pràctica Escènica

Dansa Contemporània I

Danses Urbanes I

Dansa clàssica

Preparació Física Per a La Dansa I Coneixement del Cos

Història Del Cinema
Gestió de les emocions en els personatges
Cant Interpretatiu
Dansa Contemporània II
Danses Urbanes II
Jazz Musical I
Preparació Física Per a La Dansa i Coneixement Del Cos
Cinema
Treball final: creació d'un curtmetratge i participació en musical.

segon semestre:

segon curs

primer semestre:

Jazz Musical III

Tap Dance 

Danza Contemporanea III

Danzas Urbanas III

Voz y dicción: 

Inteligencia emocional I

Diseño escénico: En esta asignatura se enseña la creación de escenografía

Interpretación & Rodaje Cinematografico

Taller creativo I

segon semestre:

Intel·ligència emocional II
Jazz Musical IIII
Tap Dance I
Dramatúrgia Teatral (Escriptura Teatral)
Taller creatiu II
Tècniques D'Interpretació: Veu I Cant
Practiques (dimarts, divendres o dissabte)
Treball Final: Creació D'Un Musical

bottom of page