top of page
Logo1.png

CICLE FORMATIU

ARTS ESCÈNIQUES

 CINEMA · ACTING · DANSA · MÚSICA · CANT ·TEATRE MUSICAL·

Endinsa't en la màgia de les arts escèniques amb el nostre cicle formatiu privat, impartit per professionals reconeguts en el sector, i prepara't per brillar a l'escenari i la pantalla.

Apunta't!

Logo1.png

El nostre objectiu principal és oferir una formació qualificada amb professionals en actiu dels sectors de l'interpretació, la direcció escènica, el cinema, la dramatúrgia, la música i la dansa, així com en altres àrees de coneixement i recerca pròpies del teatre. Per això, al nostre centre apostem per una dinàmica de formació eminentment pràctica, basada en la sinergia entre especialitats, fomentant el treball conjunt entre estudiants per desenvolupar plenament la seva creativitat i personalitat des del primer dia i al llarg dels 2 anys d'estudis.

 

Durant els dos anys de formació, combinem processos d'aprenentatge a llarg termini amb experiències intenses i específiques a través d'assignatures anuals, tallers trimestrals i workshops. Des del primer dia, els alumnes treballen amb professionals del sector, establint contactes i relacions a la indústria. Diverses vegades a l'any, presenten públicament el resultat del seu treball a classe, sumant experiències al seu bagatge com a intèrprets i posant en pràctica l'après après.

A través de diverses disciplines, com ara teatre musical, teatre de text, dansa, dansa-teatre, audiovisual i música, els futurs professionals van descobrint i potenciant els seus punts forts, superant els seus límits i desenvolupant el seu potencial.

Per accedir a aquests estudis, és imprescindible tenir com a mínim 16 anys complerts durant l'any en què s'inicia el curs i superar el corresponent procés de selecció.

bottom of page