top of page

CICLE FORMAITU GRAU MITJÀ

CFGM DANCES URBANES

El nostre objectiu principal és oferir una formació qualificada amb professionals en actiu dels sectors de l'interpretació, la direcció escènica, el cinema, la dramatúrgia, la música i la dansa, així com en altres àrees de coneixement i recerca pròpies del teatre. Per això, al nostre centre apostem per una dinàmica de formació eminentment pràctica, basada en la sinergia entre especialitats, fomentant el treball conjunt entre estudiants per desenvolupar plenament la seva creativitat i personalitat des del primer dia i al llarg dels 2 anys d'estudis.

 

Durant els dos anys de formació, combinem processos d'aprenentatge a llarg termini amb experiències intenses i específiques a través d'assignatures anuals, tallers trimestrals i workshops. Des del primer dia, els alumnes treballen amb professionals del sector, establint contactes i relacions a la indústria. Diverses vegades a l'any, presenten públicament el resultat del seu treball a classe, sumant experiències al seu bagatge com a intèrprets i posant en pràctica l'après après.

Teatre Musical

PRÀCTIQUES

L'apartat de pràctiques en el cicle formatiu d'arts escèniques ofereix als estudiants l'oportunitat d'adquirir experiència pràctica i aplicar els coneixements adquirits en un entorn real. En el nostre centre, oferim la possibilitat de realitzar les pràctiques directament a les nostres instal·lacions, la qual cosa permet als alumnes familiaritzar-se amb l'ambient escènic i treballar de prop amb professionals del sector.

HORARIS
19h a 20:30h 
20:30H A 21:30H 

IMG_7509.HEIC
IMG_7480.HEIC

SORTIDES PROFESIONALS

Classes destinades a posar el cos en forma a l'hora que es treballa coreografies modernes al ritme de Contemporani i Hip Hop

 
Dimecres de 21:00h a 22:30h
Divendres de 21:00h a 22:30h

Matrícula Anual 65€
1,5h de formació a la setmana - 45€/mes
3h de formació a la setmana - 80€/mes

DANSA

MÚSICA I CANT

Forma't musicalment amb professionals de la música. Instrument, veu, sorfeig, llenguatge musical...

Classes adaptades al teu nivell!

HORES A CONCERTAR 
Matrícula 65€

MÚSICA EN GRUP:

1 hora de formació a la setmana

60€/mes 


MÚSICA PARTICULAR:

1 hora de formació a la setmana

100€/mes

IMG_7509.HEIC
Música i cant
c1281ab7-ac94-4a6b-b7bf-e2380114c1e2.JPG

TEATRE MUSICAL PER A  JOVES

no t'ho perdis!

bottom of page